ELLEN EN MERIAM

ELLEN EN MERIAM

ZIJ vrouw & geboortezorg was voorheen Verloskundigenpraktijk Tiel. Al ruim 35 jaar een begrip in Tiel en omgeving. In onze nieuwe, moderne en kleinschalige verloskundigenpraktijk werken 2 verloskundigen met passie voor het vak én een schat aan ervaring. Ellen Rooswinkel en Meriam Reuser kennen elkaar al jarenlang en hebben sinds januari 2023 de handen ineengeslagen in hun nieuwe praktijk ZIJ vrouw & geboortezorg.

Ben jij op zoek naar een kleinschalige verloskundigenpraktijk met veel persoonlijke aandacht in (de omgeving van) Tiel, Zoelen, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Erichem, Ophemert, Wadenoijen, Echteld, Maurik of Eck en Wiel? Dan is ZIJ vrouw & geboortezorg er voor JOU!

Onze praktijk is gevestigd in Tiel. Je kunt je direct bij ons aanmelden, je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt ons bellen op 0344 620 187 of meld je aan via de knop hieronder.

ZIJ IS ELLEN

Mijn naam is Ellen Guikers-Rooswinkel. Inmiddels werk ik alweer 13 jaar als verloskundige in de Betuwe, waarvan ik 10 jaar een eigen praktijk in Geldermalsen had. Ik heb 3 kinderen van 9, 8 en 4 jaar en woon met mijn gezin in Tiel. Mijn Master Verloskunde heb ik aan de VU gedaan en wat ben ik nog iedere dag blij met mijn keuze voor dit vak. Aanstaande ouders begeleiden naar het ouderschap en de persoonlijke band die we daarbij opbouwen vind ik het allerleukste aan mijn werk. Het is voor mij pas écht geslaagd als ik de zorg helemaal kan afstemmen op de wensen van de zwangere en haar partner.

Ellen portret

ZIJ IS ELLEN

Mijn naam is Ellen Guikers- Rooswinkel. Inmiddels werk ik alweer 13 jaar als verloskundige in de Betuwe, waarvan ik 10 jaar een eigen praktijk in Geldermalsen had. Ik heb 3 kinderen van 9, 8 en 4 jaar en woon met mijn gezin in Tiel. Mijn Master Verloskunde heb ik aan de VU gedaan en wat ben ik nog iedere dag blij met mijn keuze voor dit vak. Aanstaande ouders begeleiden naar het ouderschap en de persoonlijke band die we daarbij opbouwen vind ik het allerleukste aan mijn werk. Het is voor mij pas écht geslaagd als ik de zorg helemaal kan afstemmen op de wensen van de zwangere en haar partner.

Ellen portret

LEUKE WEETJES OVER ELLEN

– Ik maak al 8 jaar pretecho’s met veel plezier
– Mijn eerste bevalling deed ik 13 jaar geleden samen met Meriam!

Meriam portret

ZIJ IS MERIAM

Ik ben Meriam Reuser en samen met mijn man woon ik in Tiel. Zo’n 35 jaar geleden studeerde ik af in Heerlen en daarna ben ik in Tiel als verloskundige aan de slag gegaan. Hier was ik tot eind 2022 eigenaar van Verloskundigenpraktijk Tiel. Nu breekt een nieuwe periode aan en ga ik samen met Ellen verder in onze nieuwe praktijk ZIJ vrouw & geboortezorg! Verloskunde is en blijft een fantastisch vak waarbij ik zwangeren en hun partners met veel liefde en plezier mag begeleiden tijdens een hele bijzondere en ook kwetsbare periode in hun leven.

Meriam portret

ZIJ IS MERIAM

Ik ben Meriam Reuser en samen met mijn man woon ik in Tiel. Zo’n 35 jaar geleden studeerde ik af in Heerlen en daarna ben ik in Tiel als verloskundige aan de slag gegaan. Hier was ik tot eind 2022 eigenaar van Verloskundigenpraktijk Tiel. Nu breekt een nieuwe periode aan en ga ik samen met Ellen verder in onze nieuwe praktijk ZIJ vrouw & geboortezorg! Verloskunde is en blijft een fantastisch vak waarbij ik zwangeren en hun partners met veel liefde en plezier mag begeleiden tijdens een hele bijzondere en ook kwetsbare periode in hun leven.

LEUKE WEETJES OVER MERIAM

– Ik ben moeder van 2 zoons én oma van twee prachtige kleindochters!
– Ook na 35 jaar vind ik de geboorte van een kind nog steeds fascinerend.