ZIJ HELPT ZIJ & JOU

ZIJ HELPT ZIJ & JOU

ZIJ HELPT ZIJ & JOU

ALY MIJNHEER

Aly Mijnheer is de waarnemend verloskundige bij ZIJ vrouw & geboortezorg. Aly zal ons met name ondersteunen op vrijdagen, vakantieperiodes en tijdens studiedagen.

ALY MIJNHEER

Aly Mijnheer is de waarnemend verloskundige bij ZIJ vrouw & geboortezorg. Aly zal ons met name ondersteunen op vrijdagen, vakantieperiodes en tijdens studiedagen.

Ik ben Aly Mijnheer-Breeman, in 1992 studeerde ik af in Heerlen. Hierna ben ik bijna 30 jaar praktijkhouder geweest in de regio Ochten. Hier heb ik met veel enthousiasme, liefde en plezier gewerkt. Graag wilde ik wat meer tijd voor mijn hobby’s.

Mijn kennis heb ik meer verbreed met een cursus miskraambegeleiding. Hiermee begeleid ik vrouwen en hun partners als zij vastlopen na het doormaken van een miskraam.

Recent heb ik de opleiding Mindfulness voor zwangeren met angst en/of spanning (MBCP-f | Mindfulness Based Childhood and Parenting – fear) afgerond. Hiermee help ik zwangeren dmv aandachttraining met angst en spanning om te gaan. Zo krijgen ze meer grip op hun gedachten, gevoelens en emoties. Onderwerpen als zwanger zijn, bevallen, de geboorte, de kraamtijd, borstvoeding en de zorg voor jullie/jouw kind komen hier uitgebreid aan bod.

Maar de geboortezorg blijft mij trekken, vandaar dat ik als waarnemend verloskundige bij ZIJ vrouw & geboortezorg ga werken. Tot snel!

LEUKE WEETJES OVER ALY

– Aly woont in Ochten samen met haar twee katten Kees en Mies
– Tuinieren, koken en wandelen maken mij blij