NIEUWS

India student verloskunde

Hallo! Mijn naam is India Woudenberg. Ik studeer aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Van 13 november tot 3 december en van 11 december tot 24 december mag ik stage lopen bij ZIJ Vrouw & Geboortezorg.Ik heb veel zin in de komende stageperiode en kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten. Je kunt mij tegenkomen op het spreekuur, bij de bevalling of bij (kraam)visites. Heb je bezwaar tegen mijn aanwezigheid, geef dit dan gerust aan bij één van de verloskundigen. Hopelijk tot snel!

Aly Mijnheer nieuwe waarneemster

Aly Mijnheer zal vanaf april bij ons komen werken als waarneemster. Aly zal met name werken op vrijdagen, vakantieperiodes en tijdens studiedagen. Aly stelt zich voor: Ik ben Aly, in 1992 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Vanaf die tijd ben ik bijna 30 jaar werkzaam geweest in regio Ochten. Daar heb ik met heel veel liefde en plezier gewerkt als praktijkhouder met mijn collega’s. Omdat ik meer tijd wilde hebben voor andere interesses en hobby’s, heb ik besloten als praktijkhouder te stoppen. Maar de geboortezorg blijft heel bijzonder voor mij, vandaar dat ik vanaf april bij ZIJ vrouw & geboortezorg als waarneemster ga werken. Tot snel!

een pretecho, nu ook bij ZIJ

ZIJ vrouw & geboortezorg biedt vanaf heden ook de mogelijkheid om een pretecho te laten maken. Wil je weten of het een jongen of meisje wordt? Vanaf ongeveer 14 weken kunnen we een echo maken om het geslacht van de baby te bepalen. De kosten hiervoor zijn 30 euro.